Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja][Konkurs] Jak widza Cię inni na MPC forum?

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To konto jest słabe, nikt go nie zna itd.

Jeśli zrobię grafikę odnośnie swojego starego konta a potem potwierdzę tożsamość Jury to moja praca zostanie zaakceptowana?

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

To konto jest słabe, nikt go nie zna itd.

Jeśli zrobię grafikę odnośnie swojego starego konta a potem potwierdzę tożsamość Jury to moja praca zostanie zaakceptowana?

Nie rozumiem Cie, niby jak odnośnie starego konta?

Edit: A chyba kumam. No możesz, tylko po prostu wstawiając prace podpisz się starym nickiem ;-) Poniaczu :D

Opublikowano

Czy jeżeli nie zmieścił mi się rysunek na jednej kartce a4, mogę zeskanować dwie i połączyć w programie w 1 kartkę ?

Jugens hacker obrazków :D

Pewnie wezmę udział, tylko muszę mieć wenę :]

A to jest o wszelakiej tematyce o sobie? ;]

4770714280454741315510.png
Opublikowano

6. Zabrania się plagiatowania i przerysowywania innych rysunków.

Ale każdy na MPCforum widzi mnie jako dziobaka... a jak narysuje dziobaka to nie będzie uznane jako "przerysowanie rysunku z avatara" czy coś?

3t6EGVz.png

Opublikowano

Ale każdy na MPCforum widzi mnie jako dziobaka... a jak narysuje dziobaka to nie będzie uznane jako "przerysowanie rysunku z avatara" czy coś?

Zależy jak go narysujesz.

Czy jeżeli nie zmieścił mi się rysunek na jednej kartce a4, mogę zeskanować dwie i połączyć w programie w 1 kartkę ?

Nie interesuje mnie, czy zrobisz to na jednej, czy 50 kartkach. Obrazek wrzucony do tematu z konkursem ma stanowić całość.

Opublikowano

6. Zabrania się plagiatowania i przerysowywania innych rysunków. Takie projekty zostaną zdyskwalifikowane, a w sytuacji plagiatu zostanie nadana kara zgodnie z regulaminem lokalnym FanArt.

Też mam pytanie odnośnie tego - co uznajemy za przerysowanie ?

Weźmy np. Nyan cata, którego chciałbym wykorzystać - jeśli zachowam jego kształt, ale powygładzam i przywołam go bardziej to rzeczywistości to będzie przerysowany ? Czy przerysowany będzie jak przerysuję pixel w pixel ? :D

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Chyba każdemu rysownikowi jest znana definicja "przerysowywania" ;-) Jest to po prostu wzięcie jakiegoś obrazka i linia, w linie przerysowanie go.

Nyan cata, którego chciałbym wykorzystać - jeśli zachowam jego kształt, ale powygładzam i przywołam go bardziej to rzeczywistości to będzie przerysowany ?

Nie. To jest wzorowanie się, a nie przerysowanie.

Opublikowano

A można narysować ołówkiem/kredką a potem w psie poprawić?

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Przecież jest wyraźnie napisane, że styl może być dowolny ;-) Przecież jak zrobisz szkic ołówkiem, zeskanujesz i poprawisz w programie graficznym, to nie będzie widać,że to było wcześniej robione metodą tradycyjną.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie:

Dlaczego nie ma mojej pracy w głosowaniu ?

Nie rozumiem dlaczego moja praca nie została zaakceptowana .

Moja to rozumiem, ale czemu jego nie została zaakceptowana?

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Pytanie:

Dlaczego nie ma mojej pracy w głosowaniu ?

Nie rozumiem dlaczego moja praca nie została zaakceptowana .

6. Zabrania się plagiatowania i przerysowywania innych rysunków. Takie projekty zostaną zdyskwalifikowane, a w sytuacji plagiatu zostanie nadana kara zgodnie z regulaminem lokalnym FanArt.

Opublikowano

Uważam, że organizatorki konkursu nie powinny brać w nim udziału. ;-)

Przepraszam, ale jak to ma wyglądać później? Wredna napisze "no to 1 miejsce zajmuję ja"? xD Troszkę ogaru, ludzie.

Opublikowano

Uważam, że organizatorki konkursu nie powinny brać w nim udziału. ;-)

Przepraszam, ale jak to ma wyglądać później? Wredna napisze "no to 1 miejsce zajmuję ja"? xD Troszkę ogaru, ludzie.

Dziewczyno, proszę Cie. Idź się spinać w statusach, idź się spinać w newsach, czy dawać słit focie w pogaduszkach, ale pozwól, by fanArt był wolny od twoich humorków.

Mamy całkowite prawo wzięcia udziału w konkursach, które organizujemy, zwłaszcza, że wszystko zostało przeprowadzone w taki sposób, by każdy miał szanse, a głosowanie przebiegało fair.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...